X-CRS CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 2000 (initiele aankoopprijs)
Versie:
2
Bijgewerkt:
28-04-2008
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-3894" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="3b48b47d50">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (20 votes, average: 3.95 out of 5)
<0 id="post-ratings-3894-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

X-CRM is aanvankelijk ontwikkeld voor de in Nederland gevestigde GGDen.

De basisapplicatie is opgezet met gegevens van clienten die al dan niet gemeld worden door ketenpartners in de zorg, huisvesting etc., waarbij het registreren en monitoren van traject en behandelingsplan een van de onderdelen is.

Van de gemelde clienten wordt tevens de anamnese op negen leefgebieden getoond en de resultaten na of tijdens het trajectplan vastgesteld.

Uitgebreide management en epidemiologische rapportages zijn voor handen.

Het systeem is uiterst flexibel aan te passen op het gebied van autorisaties en uitbreidingen/aanpassingen van de gewenste gegevens, alarmeringen, velden etc. en is op deze manier zeer breed inzetbaar bij diverse organisaties.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.