WinRIS CRM CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 1 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " Met een aantal korte vragen kunnen wij u een prijsindicatie geven. U kunt ons bereiken op nummer 030-6025450."
Versie:
8.4
Bijgewerkt:
28-05-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-3960" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="365a9244a5">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (71 votes, average: 3.55 out of 5)
<0 id="post-ratings-3960-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

De basis: Met WinRIS CRM als basis beschikt u over de wereld van informatie die achter elk e-mailadres schuilgaat. Wat is de functie van de contactpersoon in kwestie, hoe groot is het bedrijf waar hij of zij werkt, in welke markt is de onderneming actief, welke producten en/of diensten neemt de organisatie op dit moment af van ons óf onze concurrenten? De antwoorden op deze en vele andere vragen kunnen allemaal worden opgeslagen en teruggevonden in het WinRIS CRM-systeem. Daarnaast stroomlijnt WinRIS al uw sales- en marketingprocessen én de onderlinge communicatie binnen uw organisatie, met een scala aan functionaliteiten. Planning, agendering, actielijsten, mailingselecties, mailmerging, managementinformatie, koppelingen met MSOutlook: WinRIS biedt het allemaal. Het rendement: Persoonlijke communicatie met uw doelgroepen via WinRIS E-marketing, dankzij de CRM-kennis die u put uit WinRIS CRM. De meest gerichte communicatie die u zich kunt voorstellen: altijd de juiste boodschap bij de juiste persoon op het juiste tijdstip! De meerwaarde: De WinRIS-updateservice verzekert u automatisch van accurate informatie. Van e-mailadres tot bedrijfsomvang, van GSM-nummer tot brancheomschrijving: u beschikt altijd over de meest actuele gegevens.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.