vTiger CRM CRM-systeem

Prijs:
€ 5000 (initiele aankoopprijs)
€ 1500 (per jaar)
Prijsmodel volgens leverancier: " De initiële eenmalige kosten is inclusief het startpakket, initiële instructie. De jaarlijkse kosten is inclusief hosting, SSL en eigen IP nummer. Bij meer dan 5 gebruikers kan een toeslag gelden."
Versie:
5.1
Bijgewerkt:
23-01-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6100" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="73f5aadf18">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (6 votes, average: 3.17 out of 5)
<0 id="post-ratings-6100-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

vtiger CRM is een populair Open Source CRM systeem dat zich kan meten met de bekende (en dure) CRM systemen.

Met vTiger CRM kunnen via het internet gegevens van klanten beheerd worden. vTiger CRM is een open source CRM-oplossing voor het midden- en kleinbedrijf en wordt vaak vergeleken met SugarCRM een andere veel geroemde Open Source CRM oplossing.

Vicus is als Gold Partner in Nederland vertegenwoordiger voor vtiger CRM .

vtiger CRM is een veel gebruikt product met duizenden gebruikers in vele landen.   Het heeft een levende community die het product verder voorwaarts helpt en die bijdragen leveren aan haar ontwikkeling. Er zijn meer dan een miljoen exemplaren van vtiger CRM gedownload door onze gebruikers.

Het is een uitgebreid pakket dat onder een Open Source licentie wordt uitgebracht. Hierdoor bent u zeker van uw vrijheid; u heeft geen vendor lockin.

  • Verkoop-afdeling automatisering
  • Klanten support & service
  • Marketing Automatisering
  • Inventaris Beheer
  • Activiteiten Management
  • Productiviteit Invoegtoepassingen
  • Rapporten & Dashboards
  • Product klant-specifieke aanpassingen

optioneel ook ondersteuning voor projecten en urenregistratie
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.