Urios CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 234 (per jaar)
Prijsmodel volgens leverancier: " 234 euro per advocaat"
Versie:
2.3
Bijgewerkt:
07-07-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5765" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="7148814311">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-5765-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Beheer uw cliënten, uren en declaraties

Het eenvoudigste urenregistratie- en declaratieprogramma voor advocaten bespaart u direct tijd.

 

Cliënten en Dossiers

Urios werkt met twee losse tabellen voor cliënten en dossiers. Dit geeft u de vrijheid om meerdere dossiers aan één cliënt te koppelen of meerdere cliënten vanuit één dossier te declareren. Met het systeem beheert u zowel uw betalende cliënten als ook uw toevoeging- en/of insolventiedossiers.

Activiteiten en Verschotten

Met Urios voert u zeer eenvoudig en snel uw uren in. De datum is reeds ingevuld, het dossier is met enkele toetsaanslagen gevonden en voor veel gebruikte omschrijvingen is een lijst met afkortingen beschikbaar (die u zelf kunt aanpassen). Repeterende invoer zoals een nieuwe activiteit voor het zelfde dossier is met één druk nog sneller ingevoerd. Een gemiddelde tijdregel is met minder dan 15 toetsaanslagen ingevoerd.

Declareren en Herinneren

Declareren gebeurt op elk kantoor anders. Urios wordt gebruikt op ruim 100 kantoren en ondersteunt daarmee verscheidene methoden van declareren. Het ene kantoor doet het graag persoonlijk en maakt zijn nota’ s stuk voor stuk. Het andere kantoor factureert standaard maandelijks af. Hoe uw kantoor ook werkt, Urios biedt een manier om u optimaal te ondersteunen.

Helaas betalen uw cliënten niet altijd op tijd. En aanmanen is nu eenmaal niet het leukste werk. Urios biedt u een lijst aan van declaraties die in aanmerking komen voor een eerste, tweede of laatste herinnering. Zo heeft u snel overzicht en snel uw herinneringen de deur uit.

Insolventies / Recofa-richtlijnen

Voor uw verslaglegging aan de rechtbank heeft u tijdverslagen nodig. Deze kunt u netjes conform de Recofa-richtlijnen gespecificeerd per tijdschrijfgroep en medewerker opmaken. Op basis van de tijdverslagen kunt u ook uw salarisverzoeken opmaken. De berekening houdt uiteraard rekening met de boedel- en ervaringsfactor.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.