update.revolution CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 100 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Géén risico: Geen investeringen vooraf, geen verborgen kosten en op elk moment opzegbaar; Volledig transparante kosten: u betaalt per gebruiker, per maand. "
Versie:
7
Bijgewerkt:
29-12-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-7417" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="67001e41fd">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (2 votes, average: 5.00 out of 5)
<0 id="post-ratings-7417-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

update. revolution, dat is gebaseerd op onze update CRM oplossing, is een revolutionair nieuw CRM concept waarbij wij al onze branchekennis hebben verwerkt in branchespecifieke CRM standaardoplossingen voor de bouw, de toeleveringsindustrie voor de bouw, de industrie, de financiële dienstverlening en de life sciences branche.  Overige branches, zoals media, consumer goods of de non-profit branche, worden ondersteunt door onze ervaren partners.

update. revolution is verkrijgbaar als huurmodel waarin alle voordelen van Software as a Service (SaaS) zijn gebundeld.  Wij nemen het volledige projectrisico over en realiseren zelfs de meest veeleisende CRM-initiatieven voor een vast maandelijks bedrag zonder enige verplichting. In de standaardoplossing voor uw branche zijn al uw belangrijkste bedrijfsprocessen opgenomen en  daarnaast kan de oplossing  constant worden aangepast aan úw wensen. U kunt meteen starten en hoeft geen hoge investeringen te doen.

update. revolution is ook verkrijgbaar als on-premise oplossing waarbij de software wordt geïnstalleerd in uw eigen IT omgeving.

Om uw brancheoplossing compleet te maken bieden wij verschillende aanvullende producten aan zoals integratie met uw bestaande systeemarchitectuur, mobiele oplossingen zoals voor iPhone, iPad, smart phones, analyse- en administratie tools en speciale oplossingen voor financiële planning.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.