UPDATE CRM CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 25 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " Investeringsindicatie circa 25.000 euro. Voor een concreet investeringsvoorstel brengen wij graag uit als u een concreet CRM traject heeft. Neem daarvoor contact op met onze accountmanager."
Versie:
versie 7.0
Bijgewerkt:
28-01-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4645" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="bba8cc646a">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (4 votes, average: 4.75 out of 5)
<0 id="post-ratings-4645-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

De update. seven. web CRM software is uitermate geschikt voor uw organisatie wanneer u prijs stelt op korte projectdoorlooptijden, voorgedefinieerde, industriespecifieke bedrijfsprocessenen moderne architectuur met verfijnde functionaliteit.

De bedrijfsoplossingen komen aan de wensen van alle organisaties, groot, middelgroot en klein tegemoet. Ongeacht of u op zoek bent naar een kleinschalige oplossing voor een specifieke afdeling of naar een oplossing die werkzaamheden wereldwijd verbindt. update. seven geeft u de mogelijkheid alle bedrijfsprocessen betreffende marketing, sales en customer service aan te passen en biedt u tevens uitgebreide ondersteuning voor al uw klantprocessen, van acquisitie, optimale klantondersteuning tot aan doelgerichte service.




Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.