Tim CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 4000 (initiele aankoopprijs)
Prijsmodel volgens leverancier: " Bovenstaande prijs in inclusief 5 gebruikers! Tim is modulair van opzet. Wij kennen twee licentievormen, TimSelect en TimTotaal. Daarnaast is ook ASP en/of huur mogelijk. Neem contact op voor meer informatie."
Versie:
2009.10.41
Bijgewerkt:
31-03-2011
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-3897" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="24d04d57f7">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (79 votes, average: 2.85 out of 5)
<0 id="post-ratings-3897-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Tim is een uniek intuïtief CRM/document management systeem; dé oplossing voor het delen van informatie en het terugvinden van operationele gegevens. Onze computer is een goudmijn van gegevens. Maar deze informatie delen met je collega kost normaal tijd, veel tijd. En waar stond net díe specifieke informatie die je op dit moment nodig hebt.

Met Tim banen mensen moeiteloos hun weg in de datajungle. Tim legt verbanden tussen informatie zonder dat de gebruiker hoeft te weten waar de gegevens opgeslagen staan. Tim is vernieuwend en toch vertrouwd eenvoudig. Daardoor krijgen mensen het werken met Tim snel onder de knie. Tim werkt daarnaast samen met de meest gebruikelijke kantoorapplicaties, zoals Word, Outlook en andere Windows applicaties. Dat is prettig, omdat je met Tim jouw vertrouwde programma’ s blijft gebruiken. Daarnaast werkt Tim ook moeiteloos samen met andere software oplossingen o. a. op financieel gebied.

Kortom, Tim is een compleet product waar veel bedrijven dankbaar gebruik van maken.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.