SugarCRM CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 640 (initiele aankoopprijs)
€ 99 (per maand)
€ 19 (per gebruiker)
Versie:
laatste
Bijgewerkt:
11-09-2008
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4460" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="b9afd3515e">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-4460-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Met de komst van sugarCRM krijgen alle organisaties de kans, ongeacht het beschikbare budget, een krachtig CRM-systeem in te zetten binnen hun werking.

Een kwalitatief hoogstaand product dat sneller en voordeliger is dan de gevestigde partijen, en standaard zeer veel functionaliteiten biedt.

SugarCRM stelt organisaties in staat om op een efficiente manier alle aspecten van het beheer van hun relaties te organiseren en bij te houden. Het systeem presenteert alle functionaliteit die u nodig hebt voor het beheer van de voor u belangrijke informatie, op een effectieve en gebruiksvriendelijke manier.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.