SpinOffice CRM CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 27.5 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Probeer SpinOffice CRM geheel vrijblijvend met uw collega’s, gratis tot 50 items. Indien de opslaglimiet van 50 items is bereikt dient u te upgraden naar de volledige Pro-versie."
Versie:
9.1
Bijgewerkt:
09-04-2018
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-13818" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="0bf9e69d28">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-13818-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

SpinOffice is de meest eenvoudige CRM oplossing. Het is de enige Nederlandstalige CRM oplossing die u echt tijd bespaard. Met SpinOffice blijft u in contact met uw vrienden en zakelijke relaties.

Mogelijkheden:

  • één centrale plek van mail, contacten en agenda
  • gratis opslag tot 500 berichten of bestanden
  • 50 gratis sms berichten
  • centrale kantoor agenda
  • projectbeheer
  • facebook integratie (login, contacten en timeline)

Gebruik SpinOffice CRM voor uw dagelijkse verwerking van uw mail en opslag van uw bestanden. U bespaart tijd doordat veel taken automatisch door het systeem worden uitgevoerd. De integratie met Facebook geeft de mogelijkheden contacten te importeren en up-to-date te houden.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.