Sofon Guided Selling CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 1 (initiele aankoopprijs)
€ 1 (per maand)
€ 1 (per jaar)
€ 1 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Prijsinformatie op verzoek"
Versie:
2011
Bijgewerkt:
14-05-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5466" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="63dd9ae6f9">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (22 votes, average: 5.00 out of 5)
<0 id="post-ratings-5466-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Sofon Guided Selling is verkoopondersteunende software voor bedrijven die klantspecifieke producten of diensten leveren. Omdat Sofon standaard software is, vindt implementatie plaats in een fractie van de tijd en met een veel lagere inspanning nodig voor vergelijkbare systemen.

Sofon Proposal Organizer

Met Sofon Proposal Organizer worden eenvoudig en snel complete en foutloze offertes, orders, contracten en andere verkoopdocumenten samengesteld, ongeacht de complexiteit van de aangeboden producten of diensten. Sofon Proposal Organizer ondersteunt behoefteanalyse, productselectie,   productconfiguratie, kostprijscalculatie, verkoopprijscalculatie, visualisatie en documentgeneratie.

Sofon Web Sales Configurator

Sofon Web Sales Configurator stelt uw partners en klanten in staat hun eigen offertes op internet te maken. Vanaf behoefteanalyse en productselectie tot productconfiguratie, prijscalculatie en offertegeneratie. Orders kunnen automatisch worden verwerkt in uw backoffice-systeem.  Sofon Web Sales Configurator kan ook als web service worden gebruikt binnen uw ERP- of CRM-systeem.

Sofon Sales Organizer

Sofon Sales Organizer biedt alle functionaliteit die u mag verwachten van een robuust CRM-systeem voor klantordergestuurde bedrijven. Beschikt u al over een CRM-systeem of heeft u de voorkeur voor een ander CRM-systeem, zoals Microsoft CRM, Salesforce. com of Siebel dan zijn de overige Sofon-modules daarmee eenvoudig te integreren.

Sofon Approval Portal

Sofon Approval Portal ondersteunt het commerciële, technisch, juridische en financiële goedkeuringsproces op basis van uitzonderingen die zich voordoen in offertes, orders of contracten.  Sofon Approval Portal ondersteunt het goedkeuringsproces voor mobiele gebruikers, het herinnert autorisators aan naderende deadlines, het onderscheidt meerdere goedkeuringsniveaus en ondersteunt andere geavanceerde goedkeuringsfuncties.

Sofon Studio

In Sofon Studio kunnen business users zoals productmanagers zelf alle relevante kennis onderhouden in zogenaamde modellen. Deze modellen bevatten informatie en regels over productselectie, configuratie, kostprijscalculatie en verkoopprijscalculatie, visualisatie en teksten, illustraties etc.  Sofon Studio maakt het mogelijk deze informatie te onderhouden zonder diepgaande IT-kennis.

Sofon Case Organizer

Sofon Case Organizer biedt een combinatie van dossiermanagement en workflow, waarbij het unieke concept wordt gehanteerd dat niet de organisatie maar het dossier centraal staat.

Sofon Connect

Sofon Connect zorgt voor de integratie van Sofon Guided Selling met andere software, zoals ERP, CRM, CAD en PDM.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.