Secundo CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 29 (per maand)
Versie:
8.14
Bijgewerkt:
28-09-2018
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-3985" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="5472249a6a">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (2 votes, average: 3.50 out of 5)
<0 id="post-ratings-3985-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Een compleet Business Information Management pakket om o. a. uw Customer Relationship Management, Projectmanagement etc. optimaal te ontwikkelen. Modulair van opbouw met o. a. modules voor Relaties, Organizer, In- en Verkooporders, ERP, Telemarketing, Projecten en Statistiek.

Secundo is HET complete Business Information Management pakket om o. a. uw Customer Relationship Management, Projectmanagement etc. optimaal te ontwikkelen.

Koppeling mogelijk met o. a. uw telefonie-centrale (registratie van inkomende gesprekken) en direct bellen vanuit Secundo.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.