Salesforce.com CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 7 (per maand)
Prijsmodel volgens leverancier: " Salesforce is beschikbaar in verschillende edities vanaf minder dan €7 per gebruiker per maand. Geavanceerde oplossingen zijn reeds beschikbaar vanaf €70 per gebruiker per maand. Welke editie u nodig hebt, is afhankelijk van de omvang van uw team en"
Versie:
n/a
Bijgewerkt:
07-11-2008
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4639" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="316b5b43d4">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (25 votes, average: 4.20 out of 5)
<0 id="post-ratings-4639-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

De toepassing SFA (Sales Force Automation), het paradepaardje van salesforce. com, geeft bedrijven controle over hun verkoopgegevens. Met het uitgebreide en gemakkelijk aan te passen Salesforce kunnen bedrijven personen en processen een stuk effectiever beheren, zodat verkopers meer deals kunnen sluiten. Met Salesforce besteden verkopers meer tijd aan verkoop en minder aan administratieve werkzaamheden.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.