Sage CRM CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 900 (initiele aankoopprijs)
€ 540 (per gebruiker)
Versie:
6.2
Bijgewerkt:
13-07-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5441" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="3c7cdbb281">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (22 votes, average: 3.82 out of 5)
<0 id="post-ratings-5441-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Sage CRM biedt alle functionaliteiten die een bedrijf nodig heeft voor het beheren van haar klantgegevens. Zowel uw sales, marketing als uw supportafdeling of klantenservice is gebaat bij de duidelijke interface en de diverse toepassingen. Het systeem is web-based. Vanaf kantoor, een laptop of PDA, Sage CRM geeft u overal inzicht in de gegevens van uw klant.

Integraal beeld van de klantDe afdeling sales krijgt heldere verkoopprognoses. De afdeling marketing kan vanuit het systeem acties opzetten en hier ook weer vervolgacties op baseren. De klantenservice heeft een helder inzicht in de lopende klachten en kan per klant inzien wie recht heeft op een bepaald niveau van service. Daarnaast kunnen alle afdelingen op de hoogte blijven wat er op dat moment speelt bij een bepaalde klant.

Outlook en back-office IntegratieSage CRM is volledig geïntegreerd met Microsoft Outlook, daarnaast kunnen wij Sage CRM gemakkelijk koppelen aan uw back-office systemen zoals een ERP systeem. Ook koppelingen met externe gegevens zijn naadloos te implementeren.

Sage CRM en CBS SolutionsCBS Solutions heeft klanten met een klein aantal gebruikers, maar ook klanten met meer dan 1000 gebruikers van Sage CRM. Als global business partner van Sage CRM Solutions kunnen wij Sage CRM wereldwijd voor u uitrollen en ondersteunen.

 
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.