SugarCRM CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 5000 (initiele aankoopprijs)
€ 100 (per maand)
€ 2000 (per jaar)
€ 290 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " SugarCRM Professional (de meest verkochte versie) rekent USD 360 per gebruiker per jaar voor gebruiksrecht. Daarnaast bestaat een typische implementatie uit analyse, configuratie, implementatie en training (vanaf 5000), hosting (vanaf 100) en onderhoud"
Versie:
Professional 5
Bijgewerkt:
20-05-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4033" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="16b30fc335">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (44 votes, average: 3.80 out of 5)
<0 id="post-ratings-4033-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

SugarCRM is de marktleider in commerciele open source relatiebeheer software (CRM) voor bedrijven van alle maten. SugarCRM is geschikt voor elke onderneming door een meer flexibel en kosten-effectieve oplossing te bieden dan haar concurrenten. SugarCRM’s open source architectuur staat toe dat de software gemakkelijker is aan te passen en beter integreert met bestaande software. Hierdoor kunt u meer winstgevende relaties uitbouwen! SugarCRM is zowel af te nemen als een service (ASP of SaaS) of bij u op kantoor te installeren (on-site). Wij adviseren voor u de beste optie gelet op veilgheid, integratie en snelheid.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.