OpusFlow CRM CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 269 (initiele aankoopprijs)
€ 4 (per maand)
€ 48 (per jaar)
€ 269 (per gebruiker)
Versie:
5.8.2
Bijgewerkt:
24-04-2008
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-3840" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="17a3545c01">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (8 votes, average: 2.50 out of 5)
<0 id="post-ratings-3840-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

OpusFlow CRM is een eenvoudig te installeren uitbreidingsmodule voor Outlook ®. Er is enkel een netwerk nodig om mensen door middel van OpusFlow CRM beter te kunnen laten samenwerken. Daarnaast werkt OpusFlow CRM ook goed samen met Exchange Server en is het perfect te gebruiken in combinatie met een Terminal Server (Citrix). Ook de Windows Vista en/of Microsoft Outlook 2007 gebruikers kunnen met OpusFlow CRM aan de slag.

Eenmaal geïnstalleerd biedt een extra werkbalk met makkelijk toegankelijke knoppen een rij van functies die u helpen bij het beheren van de gegevens van uw zakelijke relaties. Onze software is goedkoop met een minimaal aan vereisten met betrekking tot uw infrastructuur.

OpusFlow CRM is een 100% Nederlands product. Onze klanten kunnen dus altijd uitgaan van een snelle, behulpzame en vriendelijke helpdesk.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.