Microsoft Dynamics CRM 2011 Online CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 40.25 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Prijsindicatie vanaf 40,25 euro excl. BTW per gebruiker, per maand. Met Microsoft Dynamics CRM Online gebruikt u de toepassing online via Internet. U schaft geen software aan, maar krijgt een inlognaam en wachtwoord, waarmee u inlogt via Internet. Zelf"
Versie:
2011
Bijgewerkt:
09-05-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4092" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="624d55a81b">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (41 votes, average: 3.90 out of 5)
<0 id="post-ratings-4092-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

 

Outlook integratie

Microsoft Dynamics CRM 2011 is volledig geïntegreerd met Microsoft Outlook, Word en Excel, eenvoudig aan te leren en makkelijk in het gebruik. De software is ook op locatie (via laptop, Web Access, smartphone, enzovoorts) te gebruiken.

Eenvoudig aanpasbaar

Microsoft Dynamics CRM 2011 is eenvoudig aan te passen aan elke bedrijfssituatie ongeacht branche en activiteit; de software is toepasbaar op allerlei soorten relaties zoals medewerkers, klanten, patiënten, studenten, burgers en leveranciers (xRM).

De modules van Microsoft Dynamics CRM 2011

Microsoft Dynamics CRM 2011 ondersteunt het gehele traject van lead tot en met de factuur en de geplande serviceafspraak. Microsoft Dynamics CRM 2011 omvat modules voor de verkoop, klantenservice en marketing.

Geschikt voor exportbedrijven

Microsoft Dynamics CRM 2011 is geschikt voor exportbedrijven. De software ondersteunt vreemde valuta; transacties zoals offertes en orders kunt u in de valuta van de klant opslaan. De CRM software biedt een lijst van internationale exchange rates die automatisch geconverteerd kunnen worden naar een basis valuta ten behoeve van managementrapportages.

Microsoft Dynamics CRM 2011 Online

Met Microsoft Dynamics CRM Online kiest u voor de rijke functionaliteit van deze toepassing, zonder te investeren in eigenserver hard- en software. U betaalt een maandelijks bedrag voor de licenties en het beheer. U heeft overal en altijd toegang tot uw gegevens en Backup’s zijn niet langer uw zorg.  Lees verder

Gratis proefaccount

Wilt u een offerte of een gratis 30 dagen Microsoft CRM 2011 Online proefaccount, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen dan vertellen wat u nodig heeft en hoe we Microsoft Dynamics CRM 2011 optimaal passend in uw bedrijf kunnen laten werken.  
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.