Microsoft Dynamics CRM CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 1000 (per gebruiker)
Versie:
2011
Bijgewerkt:
23-12-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-7409" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="b20b15ec05">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (1 votes, average: 5.00 out of 5)
<0 id="post-ratings-7409-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Microsoft Dynamics CRM is CRM-software van Microsoft. Microsoft Dynamics CRM past bij het budget en de behoeften van zowel kleine, middelgrote en grote organisaties, in welke branche dan ook. Onze CRM-software helpt u om méér uit uw relaties te halen.

  • Microsoft Dynamics werkt niet alleen uitstekend samen met onze Microsoft Office-software maar werkt ook vanuit Word, Outlook, Excel of SharePoint. Uw medewerkers hoeven dus niet meer te switchen tussen verschillende schermen
  • Met Microsoft Dynamics CRM hebben uw medewerkers altijd en overal de beschikking over actuele klantinformatie, zowel offline als online. Uw medewerkers hebben zo niet alleen gebruiks-vriendelijke CRM-software, maar ook een complete mobile office. Microsoft Dynamics CRM werkt net als Microsoft Office, software waar uw mensen waarschijnlijk al mee werken.  Zij kunnen er direct mee aan de slag.
  • Microsoft Dynamics CRM verhoogt de efficiëntie van uw organisatie. Dankzij de flexibel in te richten processen, kan onze CRM-software meegroeien met uw organisatie. En kunt u de software altijd en eenvoudig aan uw wensen en behoeften aanpassen. Microsoft Dynamics is geschikt voor elke branche en bedrijfssituatie. En de CRM-software is toepasbaar op allerlei soorten relaties, zoals die met klanten, burgers, medewerkers en leveranciers.

Speciaal voor die klanten die urenverantwoording, projecten en facturering willen combineren met Microsoft CRM, heeft Ctac PSA 2011 ontwikkeld, een complete projectoplossing in Microsoft CRM!
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.