INTRAC Dynamics CRM CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 995 (per gebruiker)
Versie:
R4.1i
Bijgewerkt:
12-02-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4243" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="a61d564477">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (27 votes, average: 1.44 out of 5)
<0 id="post-ratings-4243-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

ACI maakt haar jarenlange expertise met CRM in de bouw- en installatiebranche beschikbaar op Microsoft Dynamics CRM. De speciale versie ‘ INTRAC Dynamics CRM’ is een gecertificeerd standaardproduct en biedt alle relevante functionaliteit voor bedrijven die actief zijn in de bouw- of installatiebranche. Dit alles op basis van de uiterst robuuste en innovatieve technologie van Microsoft. De integratie met Outlook maakt het produkt look & feel good, waardoor de gebruikersacceptatie hoog ligt.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.