Microsoft Dynamics CRM 4.0 voor Detacheerders CRM-systeem

Prijs:
€ 40 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Afhankelijk van de aanwezige software en hardware kan er voor verschillende implementaties worden gekozen"
Versie:
4.0
Bijgewerkt:
24-01-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5128" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="9868185491">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (22 votes, average: 3.91 out of 5)
<0 id="post-ratings-5128-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Daar waar organisaties steeds meer behoefte hebben aan het vastleggen van hun Personeels, Project en Kandidaat informatie hebben wij van FEROX Information Technology een complete oplossing beschikbaar binnen Microsoft Dynamics CRM. Deze vertrouwde omgeving is volledig gebaseerd op een vertrouwde omgeving van Microsoft Outlook waarbinnen u uw volledige personeelsdossier kunt vastleggen voor de Projectadministratie en uren verantwoording en Werving en Selectie met uitgebreide vacaturebeheer.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.