Logicworks CRM CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 350 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Licentiebedragen per gelijktijdige gebruiker."
Versie:
7.1
Bijgewerkt:
29-10-2011
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4483" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="ff263bd6be">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (49 votes, average: 4.61 out of 5)
<0 id="post-ratings-4483-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

 

Of u nu op zoek bent naar een krachtige of een gebruiksvriendelijke CRM oplossing voor het beheren van uw relaties, met Logicworks CRM beschikt u altijd over de juiste oplossing. Onze CRM software is specifiek ontwikkeld voor kleine en middelgrote ondernemingen, waarmee zij effectiever kunnen werken en klanten een betere service kunnen verlenen.  Naast het standaard Relatiebeheer bevat Logicworks CRM modules voor Marketing & Verkoop, Projectbeheer, Klantenservice en Workflow Management. Omdat niet ieder bedrijf dezelfde  behoeften en wensen heeft kunt u kiezen uit een drietal Edities.

Door de op Microsoft Office gebaseerde gebruikersinterface is Logicworks CRM eenvoudig in het dagelijks gebruik. Gebruikers kunnen hierdoor zonder uitgebreide training snel aan de slag en er gaat geen tijd verloren aan langdurige opleidingstrajecten.

Logicworks CRM is snel te implementeren en laat zich op eenvoudige wijze aanpassen aan uw werkwijze en organisatie. Onze software is nauw geïntegreerd met Word, Excel en Outlook en biedt uitgebreide integratiemogelijkheden met bestaande software en websites.

Onze online oplossing is ideaal voor bedrijven met meerdere kantoren, thuiswerkers en buitendienst medewerkers. Er is geen software installatie op een pc of laptop nodig om Logicworks CRM online te kunnen gebruiken. Zolang u de beschikking heeft over een computer met internettoegang, kunt u overal en altijd werken met uw relaties, agenda, verkoopkansen en projecten.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.