IntranetCRM CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 795 (initiele aankoopprijs)
Versie:
4
Bijgewerkt:
24-11-2008
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4881" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="02ef5b96fe">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (17 votes, average: 4.18 out of 5)
<0 id="post-ratings-4881-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

De IntranetCRM applicatie is een modulair opgebouwd relatiebeheersysteem in een webomgeving, en hierdoor standaard multi-user! De basisversie biedt relatiebeheer, contactpersonen, agendafunctionaliteit, taken, archivering en rechtenbeheer.

Aanwezige uitbreidingen zijn: Filters, Urenregistratie, Financieel, Documenten, Maandformulieren, Productinformatie, Webwinkel, en PDA.

De IntranetCRM applicatie kan communiceren met de financiele administraties van SnelStart, Exact, FSP en Admiral. Hierdoor wordt het dubbel invoeren van (klant/leveranciers) gegevens overbodig. Tevens kunt u meerdere contactpersonen opslaan per klant of leverancier. Naast de debiteuren en crediteurengegevens kan uw artikelebestand worden geraadpleegd. Hierdoor bent u in staat om vanuit het pakket bv. orders of offertes aan te maken. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.