IDB Groep

Logo  van IDB Groep
Naam:
IDB Groep
Adres:
De Bleek 1a
3447 GV Woerden
Telefoon:
0348-465500
 
 
 
 

IDB Groep is al bijna 30 jaar een solide en open onderneming gespecialiseerd in de optimalisering van ICT-bedrijfsprocessen. Naast het ontwikkelen en implementeren van DigiOffice – de specifieke software voor relatie-, correspondentie- en documentmanagement – maakt IDB Groep unieke software voor de bouwsector. Een professioneel team van specialisten richt complete software-,netwerk- en Lync communicatieomgevingen in en bewaakt deze. Vanwege onze kennis en ervaring zijn wij door Microsoft aangemerkt als Microsoft Gold Certified Partner.

Voor al onze oplossingen geldt dat wij ze samen met u praktisch toepasbaar maken. IDB Groep is de meedenkende partner voor elk bedrijf dat op verantwoorde wijze het maximale wil halen uit de hedendaagse mogelijkheden van automatisering. IDB Groep zoekt altijd de grenzen op, want alleen met een vooruitziende blik en een innovatieve instelling kunnen we de toekomst vóór zijn.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.