Epona ContactManager CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 250 (per gebruiker)
Versie:
2.0
Bijgewerkt:
10-06-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5490" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="26635c84dd">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-5490-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

ContactManager is het meest pragmatische relatiebeheer (CRM) systeem dat specifiek voor de professional services markt is ontwikkeld. ContactManager  is ontworpen in samenwerking met juristen en marketingafdelingen van top 10 Nederlandse advocatenkantoren, waardoor het perfect voorziet in de behoefte van professionals die werkzaam zijn binnen informatie- en kennisintensieve organisaties.

 

De robuuste contactmanagement oplossing ContactManager stroomlijnt de CRM processen door praktisch te integreren met de reeds aanwezige systemen binnen de professional services markt. Relevante kantoorinformatie wordt voor de juiste personen eenvoudig toegankelijk gemaakt via ContactManager. Waar de professional zich ook bevindt, hij heeft altijd de beschikking over correcte contactgegevens, eenvoudig en efficiënt in het gebruik door de naadloze integratie met Microsoft Word, Microsoft Outlook en de verschillende mobiele apparaten zoals de BlackBerry.

 

Perfecte data. .. altijd en overal!

Door een online koppeling met de bedrijfsgegevensdatabase van de Kamer van Koophandel en de wereldwijde postcodedatabase wordt de invoer en controle van contactgegevens versneld en de datakwaliteit en integriteit gewaarborgd. Contacten worden geclassificeerd met waardevolle kenmerken zoals BIK-code, bedrijfsgrootte en omzetgegevens om marketing en business development initiatieven te ondersteunen. Een krachtig ontdubbelmechanisme gaat vervuiling van de database tegen en detecteert reeds bij de invoer mogelijk dubbele contacten. U onderhoudt een efficiënte contactendatabase die binnen en buiten kantoor voor uw professionals beschikbaar is, met gedetailleerde regionale instellingen en een ingebouwde activiteitenmodule die het mogelijk maakt relaties optimaal te beheren. U krijgt zicht op uw relatienetwerk, kunt de kansen identificeren om uw omzet te verhogen en u kunt doeltreffende marketingcampagnes opzetten, uitvoeren en monitoren, dit alles met slechts één pakket: ContactManager.

 

Voordelen

 • Een accurate gecentraliseerde contactendatabase maakt het mogelijk efficiënt gebruik te maken van contactgegevens en bespaart u het fiasco en de kosten die gerelateerd zijn aan foutieve communicatie, mailings en/of onbezorgbare post.
 • Een functierijk CRM systeem dat voorziet in relevante en betrouwbare content verbetert de communicatie en marketingcampagnes gericht op specifieke doelgroepen.
 • Verleng de levenscyclus van relaties en breidt de mogelijkheden uit voor business development door het effectief identificeren van nieuwe prospecten en het beëindigen van onvruchtbare relaties.
 • Haal meer uit belangrijke contactinformatie zodat diensten geoptimaliseerd kunnen worden en cliënten langer uw organisatie trouw blijven.

 • ContactManager is in eigen beheer ontwikkeld waardoor er geen afhankelijkheid is van additionele leveranciers. Het resultaat is een pragmatisch product dat fundamenteel evolueert door de zeer gewaardeerde input van onze klanten.

 

Technische specificaties

 • Volledig gebaseerd op het .NET platform en Microsoft SQL Server.
 • Integratie met financiële praktijk management systemen (FPMS) zoals Elite, Aderant, Fortuna en Fidura.
 • Integratie met Microsoft SharePoint Server en Microsoft Office applicaties zoals Microsoft Word, Excel en Outlook.  
 • Integratie met workflow software, conflict check en document management systemen (DMS) zoals Autonomy iManage (Interwoven WorkSite).
 • Online koppeling met de bedrijfsgegevensdatabase van de Kamer van Koophandel en de wereldwijde postcodedatabase.
 • Online koppeling met Campaign Monitor voor het eenvoudig en effectief opzetten, uitvoeren en monitoren van marketingcampagnes.
 • Draadloos: BlackBerry, iPhone en Windows Mobile integratie.
 • Benaderbaar via meerdere web browsers: Mozilla Firefox, Internet Explorer en Safari.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.