Efficy CRM CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 200 (initiele aankoopprijs)
€ 58 (per maand)
Prijsmodel volgens leverancier: " Efficy-CRM kan zowel worden gehost (gehuurd) als gekocht. Tevens beschikt Efficy over diverse licentievormen om de prijs zo aangenaam mogelijk te maken. Efficy werkt aan de hand van staffelprijzen."
Versie:
4.0.6
Bijgewerkt:
19-05-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-3954" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="4d519ea23d">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (148 votes, average: 4.01 out of 5)
<0 id="post-ratings-3954-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Efficy CRM Software: effectiever door efficiëntie!

Met Efficy geniet u van gebruiksvriendelijke CRM. Toegankelijk, compleet en al snel vertrouwd: u en uw collega’s zijn binnen no-time ingewerkt op Efficy CRM. Resulterend in een complete database, waaruit binnen enkele kliks diverse rapportages te halen zijn. En wat dacht u van helpdeskbeheer, verkoopbeheer en urenregistratie? Een 360° klantbeeld met in Efficy CRM.

Efficy CRM is. ..

  • standaard een naadloze integratie met MS Outlook, Word, Excel, etc.
  • koppelbaar met al uw huidige (software)systemen.
  • het CRM systeem voor de Mac (zowel Safari als Firefox).
  • zowel standaard te gebruiken (binnen 1 uur) als compleet aanpasbaar.
  • volgens VNU-Datanews, het meest gebruiksvriendelijke systeem op de markt.
  • de optimale toegang tot uw gegevens.
  • intern te beheren en aan te passen.
  • 100% webbased en maakt gebruik van de nieuwste technologiën.
  • de manier om al uw gegevens te centraliseren!

Zo kunt u met Efficy snel en makkelijk e-mails versturen, ontvangen, beheren en volgen. Ook brieven, faxen en documenten zijn makkelijk te centraliseren en te vinden. U kunt al uw communicatie, zowel inkomende als uitgaande mailings, inclusief bijlagen, centraal archiveren. Verder kunt u allerlei acties bijhouden en structureren: bijvoorbeeld vastgelegde afspraken (opleiding, installatie, …), inkomende of uitgaande telefoongesprekken, het beheer van offertes, etc. Alles is mogelijk!
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.