ecOrganizer CRM-systeem Uitstekende software

Prijs:
€ 1000 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Het prijsmodel van ecOrganizer is afhankelijk van het aantal gebruikers en welke modules worden worden gebruikt."
Versie:
3.1
Bijgewerkt:
31-12-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-3856" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="921e62c985">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-3856-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

ecOrganizer is een volledig geïntegreerd agenda-, relatie- en projectbeheersysteem met extra modules voor offertes, facturatie en tijden-/kostenregistratie. ecOrganizer is uitermate geschikt voor dienstverlenende bedrijven (accountants, adviseurs, architecten, reclamebureaus, etc. ). ecOrganizer heeft zich bij een groot aantal van onze relaties ook bewezen als verkoopinstrument. ecOrganizer maakt zaken doen makkelijker! ecOrganizer is een compleet geïntegreerd systeem. Dit zorgt voor een optimale benutting van uw waardevolle gegevens, wat op zijn beurt weer zorgt voor minder fouten, meer rust, meer tijd en beter zaken doen.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.