DN Cleaning & Facility CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 5000 (initiele aankoopprijs)
Versie:
2.0
Bijgewerkt:
05-04-2013
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-13947" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="d3e2999789">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-13947-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Delta-N heeft een oplossing ontwikkeld voor schoonmaak & facility bedrijven op basis van Microsoft Dynamics CRM. Deze oplossing kent onder andere de volgende specifieke modules voor schoonmaak- en facilitaire bedrijven. – Webleadgeneratie- Objectmanagement- DKS- Offerte en contractadministratie

Tevens hebben we een revolutionaire app ontwikkeld die geschikt is voor o. a. de iPhone en iPad. Deze app is geïntegreerd met Dynamics CRM waardoor bijvoorbeeld DKS op locatie kan worden uitgevoerd m. b. v. uw smartphone of tablet.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.