DirectManager CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 99 (initiele aankoopprijs)
€ 45 (per maand)
Prijsmodel volgens leverancier: " De maandelijkse kosten per licentie zijn gestaffeld waardoor de kosten per licentie dalen als er meer licenties aangeschaft worden. "
Versie:
4.2
Bijgewerkt:
08-09-2008
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4445" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="6b1915ed80">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (74 votes, average: 3.42 out of 5)
<0 id="post-ratings-4445-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

DirectManager is een totaaloplossing op het gebied van CRM. Dit pakket kan zeer eenvoudig door al uw medewerkers gebruikt worden door het gebruiksgemak dat het programma biedt.

De onderdelen die worden aangeboden zijn o. a. :

– Urenregistratie
– Relatiebeheer (incl. contactgegevens, personeen etc. )
– Projectadministratie
– Opslaan en koppelen van documenten en bestanden
– E-mail integratie
– Etc.

Kenmerkenvoor DirectManager

– DirectManager is een CRM-systeem dat simpel en eenvoudig is in gebruik. Logische schermopbouw, overzichtelijke knoppen en functionaliteiten bevorderen een prettige werkomgeving waarin u met plezier zult werken.

– Op afstand (mobiel)werken is mogelijk zonder extra hard- of software, via elke computer die online is. Thuis, bij klanten, onderweg, waar ook ter wereld, op uw laptop of pda: een internetconnectie volstaat. Geen ingewikkelde synchronisaties maar gewoon inloggen en gebruiken.
– DirectManager kan worden aangeboden als product of onder ASP (Application Service Provider) model.
– Doordat alle informatie online staat kan door middel van GPRS/UMTS online worden gewerkt via telefoon of pda.
– DirectManager werkt probleemloos op elk besturingssysteem dat JAVA ondersteunt (Mac OSX, Windows, Linux etc)
– Volledige email-integratie, zowel in- als uitgaande email
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.