Data Outlet CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 45 (per maand)
Versie:
5.5
Bijgewerkt:
28-09-2009
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5788" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="0063c4cfa7">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-5788-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Data Outlet is een uniek online concept voor slimme klantbenadering in de dynamische foodservice- en retailmarkt. Met een combinatie van de meest actuele en betrouwbare adressendatabase en een volledig klantinformatiesysteem (C. R. M. ), ondersteunt Data Outlet de Fast Moving Consumer Goods fabrikanten (met de nadruk op eten en drinken) in alle stappen van het verkoop- en marketingproces: van Analyseren,  Selecteren, Leads Genereren en Registreren tot en met Rapporteren, onafhankelijk van de fase waarin je bedrijf zich bevindt.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.