Commence RM (desktopversie) CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 895 (initiele aankoopprijs)
€ 215 (per jaar)
Versie:
4.0
Bijgewerkt:
30-01-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-12264" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="981904b059">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-12264-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Commence CRM software biedt u de mogelijkheid om alle contactmomenten met uw relaties vast te leggen. Hierdoor bent u op de hoogte van de gedragingen van uw klanten. Met deze kennis kunt u eenvoudig inspelen op hun wensen. Commence zorgt voor tevreden klanten en optimale verkoopresultaten. Commence CRM is geschikt voor iedere branche en ongeacht het aantal medewerkers. Bedrijven zijn aan veranderingen onderhevig. Klein of groot, profit of non-profit, in alle organisaties vinden met regelmaat wijzigingen plaats die de organisatiestructuur en daarmee ook de workflow op enigerlei wijze zullen beïnvloeden. Goede communicatie is dan van groot belang en wanneer u hebt gekozen voor flexibele CRM software van Commence zult u ondervinden, dat de aanpassingen binnen uw organisatie probleemloos door dit automatiseringssysteem ondersteunt en vergemakkelijkt worden.

De praktijk leert, dat klanten die Commence invoeren in hun organisatie al heel snel enthousiast raken over de flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en kracht van het product. Naarmate de organisatie groeit, groeit Commence met hun mee. Commence CRM is ontwikkeld als een framework, een sterke basis met daar omheen alle mogelijkheid om naar eigen behoefte uit te breiden. Daardoor zijn flexibiliteit en aanpasbaarheid dé sterke eigenschappen van Commence CRM.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.