ChainWise CRM CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 2500 (initiele aankoopprijs)
€ 1000 (per jaar)
Prijsmodel volgens leverancier: " Eenmalige aanschaf, service en ondersteuning terwijl u ermee werkt gegarandeerd."
Versie:
5.0
Bijgewerkt:
19-07-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4457" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="6e475ec893">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (1 votes, average: 4.00 out of 5)
<0 id="post-ratings-4457-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

ChainWise CRM Software biedt alle functionaliteit die u als moderne organisatie nodig hebt voor een efficient beheer van alle gegevens die te maken hebben met opdrachtgevers, leveranciers en andere relaties.

Relaties: Met ChainWise CRM kunt u uw complete relatiebeheergegevens invoeren, onderhouden en raadplegen. U kunt verschillende alfabetische overzichten oproepen, bijvoorbeeld op organisatienaam, contactpersoon, soort relatie of een ander door u gewenst criterium. Mailings aanmaken is een kwestie van enkele muisklikken. De relatiegegevens zijn namelijk met een simpele druk op de knop naar een Excel werkblad te exporteren. Ook gegevens over acquisitieacties zijn eenvoudig bij te houden c. q. na te slaan.

Acquisitie ondersteuning: Met ChainWise CRM kunt u nauwkeurig gerichte acties organiseren en uitvoeren. Een uitgebreide selectiefunctie maakt het mogelijk om scherpe selecties te maken op basis van meerdere criteria. Zo kunt u zeer eenvoudig een adressenbestand samenstellen voor een wervende mailing die u alleen wilt versturen aan prospects die voldoen aan een specifiek door u gewenst profiel. Voor het registreren van opmerkingen gemaakt tijdens de follow-up activiteiten van de mailing, kunt u gebruik maken van de notitiefunctie.

Offertemanagement: Met ChainWise CRM kunt u offertes invoeren, zoeken en bewerken. Om misverstanden te voorkomen, houdt het systeem de verschillende versies van elke offerte netjes bij. Verder kan bij elke offerte uitgebreid informatie worden ingevoerd en opgezocht over bijbehorende posten, taken, projecten en contracten.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.