Center1 CRM CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 4500 (initiele aankoopprijs)
€ 40 (per maand)
€ 40 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Onder de maandelijkse kosten verstaan wij de prijs per gebruiker per maand voor de webversie van Center1 CRM. De eenmalige kosten betreffen het inrichten en aanpassen van de webversie. Uiteraard kan de software ook op locatie worden geinstalleerd."
Versie:
R.5.1
Bijgewerkt:
24-09-2014
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-5867" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="7568e10162">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (21 votes, average: 4.10 out of 5)
<0 id="post-ratings-5867-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

CenterOne biedt u met Center1 CRM een totaaloplossing aan voor uw commerciële bedrijfsvoering. CenterOne kenmerkt zich door een snelle implementatie en is gebaseerd op open standaarden. Eenvoudig worden verschillende databases aan elkaar gekoppeld. Aanpassingen zijn snel gemaakt en gebruikers kunnen snel aan de slag. Center1 Release 5. 1 is standaard meertalig uitgevoerd.

Center1 CRM Clientversie

Het Customer Relationship Management systeem is een standaardapplicatie van CenterOne en is gebaseerd op de client/server groupware producten van Lotus Notes/Domino. De basisfunctionaliteit van onze Center1 CRM applicatie is eenvoudig uit te breiden.

Center1 CRM Webversie

Naast een op Lotus Notes gebaseerde clientversie van Center1 CRM bestaat er tevens een Center1 CRM pakket welke volledig via de webbrowser te gebruiken is. Tevens beschikt de webversie over de volledige basisfunctionaliteit van het clientpakket.

 

 
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.