BaseNet CRM Online CRM-systeem

Prijs:
€ 200 (initiele aankoopprijs)
€ 17.5 (per maand)
Prijsmodel volgens leverancier: " Onze prijzen zijn per gebruiker. Dus geen verborgen extra kosten, maar gewoon 17,50 per gebruiker per maand. De Professional versie bedraagt 25.00 per gerbuiker/mnd. That's it!"
Versie:
Plus
Bijgewerkt:
14-05-2008
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4076" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="a40203d178">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (80 votes, average: 3.93 out of 5)
<0 id="post-ratings-4076-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

BaseNet Online CRM biedt een totaaloplossing voor dienstverlenende organisaties Het systeem werkt volledig online en stelt u daardoor in staat om vanaf iedere locatie uw werkzaamheden uit te voeren waar u ook bent Het enige wat u nodig heeft is een computer met een internetverbinding Door de koppeling van Relatiebeheer met Sales Financiƫle- en Projectadministratie Agenda Taken Correspondentie Urenregistratie en meer beschikt u over alle benodigdheden om uw werkzaamheden te kunnen uitvoeren Zie voor nadere informatie > basenet nl
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.