BaseNet Advocatuur CRM-systeem

Prijs:
€ 200 (initiele aankoopprijs)
€ 29.95 (per maand)
Prijsmodel volgens leverancier: " Onze prijzen zijn per gebruiker. Dus geen verborgen extra kosten, maar gewoon 29,95 per gebruiker per maand. De Professional versie bedraagt 39.95 per gerbuiker/mnd. Meer niet!"
Versie:
Plus
Bijgewerkt:
14-05-2008
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4081" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="314a88e815">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (43 votes, average: 3.42 out of 5)
<0 id="post-ratings-4081-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

BaseNet Advocatuur is het online totaalpakket voor de innovatieve advocaat Met BaseNet Advocatuur hoeft u zich niet meer bezig te houden met ICT zaken maar kunt u zich richten op uw kerntaken Het enige wat u nodig heeft om te kunnen werken is een computer met internetverbinding Met BaseNet Advocatuur regelt u online uw dossierbeheer urenregistratie facturatie correspondentie agenda taken en meer Doordat alle onderdelen binnen één centrale applicatie beschikbaar zijn houdt u het overzicht en bespaart u tijd
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.