WIZZkit CRM-systeem

Prijs:
€ 350 (initiele aankoopprijs)
€ 12.5 (per maand)
€ 250 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van de benodigde modules (zie website). Opgave is op basis van een compleet pakket met 5 modules, t.w.: Relatiebeheer, Agenda, Facturatie, Kilometerregistratie en Correspondentie."
Versie:
5
Bijgewerkt:
19-11-2014
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-3922" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="ea31f33f9a">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (21 votes, average: 4.14 out of 5)
<0 id="post-ratings-3922-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

WIZZ. crm is een geïntegreed softwarepakket voor MKB en praktijken die werkzaam zijn in de dienstverlening. Het programma bestaat uit de volgende los verkrijgbare modules:

Relatiebeheer, Facturatie, Agenda, Correspondentie, Kilometerregistratie, Opdrachtenplanning en Voorraadbeheer.

Daarnaast zijn er nog programmaopties verkrijgbaar:

Werken met meerdere bedrijven (databases), Automatische incasso (CLIEOP03 batch aanmaken), ORT-rapport (onregelmatigheidstoeslagen t. b. v. de loonadministratie), Koppeling met boekhouding en Prijsafspraken per klant.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.