Azor CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 50 (per maand)
Versie:
11.2
Bijgewerkt:
08-09-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6974" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="e06ff44a0a">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (11 votes, average: 4.82 out of 5)
<0 id="post-ratings-6974-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Projecten

Projecten vormen de basis van Azor en bestaat uit een grote verzameling van gegevens. Zo kan een project voor een administratiekantoor een boekjaar zijn. Maar een project kan ook een herinrichting zijn van een nieuwbouwwijk of de ontwikkeling van een website. Kortom, het is een entiteit waar werkzaamheden op worden verricht.

Deze module staat in het middelpunt. Alles rondom een project is vanuit het project te zien. Bijvoorbeeld de facturen, de documenten, de klant, de coördinator, de geraamde uren, de daadwerkelijke uren, de deelnemers, de uren per maand, de uren per medewerker, restant budget en nog meer. Alles keurig in tabs geordend en weer voor iedereen zichtbaar of niet.

Deze module is een ware bron aan informatie en geeft structuur aan uw werk!

 

Relaties

In deze module kunt u uw hele netwerk kwijt. U kunt er contactinformatie in opnemen,   verzonden facturen, offertes, gemaakte kosten, tarieven en projecten waarin de relatie voorkwam of voorkomt. U kunt relaties koppelen aan bedrijven, maar dat hoeft niet. U kunt relaties overzetten naar uw adresboek en u kunt de gegevens gebruiken in Word of Excel. U kunt selecties maken en notities vastleggen.

 

Bedrijven

 

De bedrijven-module is overkoepelend ten opzichte van de relatie-module. Een bedrijf kan meerdere relaties bevatten. In deze module kunt u alle informatie op een hoger niveau bekijken (projecten, facturen, offertes, etc). Tevens kunt u hier een factuuradres aangeven. Ons systeem is flexibel, kan dus op verschillende manieren werken met uw relaties. Soms is het handig om een bedrijf aan te maken zodat de tarieven aangemaakt op bedrijfsniveau, voor alle onderliggende relaties gelden. Soms wilt u slechts een relatie aanmaken omdat uw slechts één contactpersoon bij het bedrijf heeft. Zo kunt u naar behoefte met het systeem werken en wordt u niet in een structuur gedwongen.

 

Offertes

In de module offertes maakt u op eenvoudige wijze een zeer professionele offerte. U kunt offertes dupliceren en u kunt calculaties overnemen uit andere offertes. Uw offertes zitten in een database dus vormen een ware bron aan informatie. U kunt offertes op briefpapier in PDF direct e-mailen. U heeft de mogelijkheid om teksten en calculaties te maken. Deze calculaties kunt u onderverdelen in posten en koppelen aan werkzaamheden en tarieven. Deze tarieven zijn dan gekoppeld aan de standaardtarieven van uw bedrijf of aan de klanttarieven. Als de offerte wordt goedgekeurd, kunt u direct een project aanmaken en de calculatie omzetten in een begroting. U kunt ook eerst een project maken met een interne begroting en deze vervolgens gebruiken als commerciële calculatie van de offerte.

Een keer invoeren en u kunt er volop gebruik van maken. Een vernuftig, doordacht systeem. U leest het goed, wij zijn zeer enthousiast.

Er zijn nog veel meer mooie modules. .. .

 
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.