Athena-Online CRM-systeem

Prijs:
€ 30 (per maand)
Prijsmodel volgens leverancier: " Athena CRM is al beschikbaar vanaf 30 euro per maand tot 5 gebruikers. In combinatie met andere modules kan de prijs gereduceerd worden."
Versie:
1.2
Bijgewerkt:
19-04-2012
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-6794" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="e81ea8227f">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (2 votes, average: 4.00 out of 5)
<0 id="post-ratings-6794-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Met Athena CRM bent u in staat om de gegevens van uw klanten zorgvuldig bij te houden. Op deze manier zorgt u ervoor dat u constant op de hoogte bent van de status van uw klant. Met aansluitende modules bent u zelfs in staat om rondom uw klanten projecten, documenten en zelf workflow toe te passen, zodat er zelfs nog meer gegevens kunnen worden bijgehouden. Om een voorbeeld te noemen kunt u uw mailconversaties vastleggen, taken registreren of budget verantwoorde projecten optuigen, offertes en facturen sturen enz.

Athena CRM is een gebruiksvriendelijk pakket speciaal ontwikkeld voor het MKB en werkt op basis van een SAAS model, waardoor de gegevens altijd en overal over internet beveiligd aanwezig is.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.