Alterian Campaign Management CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 20000 (initiele aankoopprijs)
Versie:
Alterian Alchemy
Bijgewerkt:
25-07-2011
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-8147" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="1d7d83aed4">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (No Ratings Yet)
<0 id="post-ratings-8147-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

 

Alterian Campaign Management

Alterian Alchemy™ zorgt ervoor dat de marketeer het overzicht houdt over alle verschillende kanalen en de daarbij behorende campagnes. Alterian Alchemy™ gaat verder dan een standaard campagne management systeem. Het geeft de marketeer de mogelijkheid om een complete cross channel en multi channel klant-engagement-cyclus te ontwikkelen.

Alles volledig geautomatiseerd en binnen een centrale omgeving die je gewoon vanaf jouw desktop benadert. Bovendien zijn al deze activiteiten inzichtelijk en meetbaar en benut je de resultaten van voorgaande campagnes om klantinformatie te verrijken.

 
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.