ACT! by Sage CRM-systeem

Organisatie:
Prijs:
€ 236 (initiele aankoopprijs)
€ 236 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " De prijs is per gebruikerslicentie. Uiteraard komen hierbij nog de kosten voor installatie, implementatie en trainingen."
Versie:
versies 2006, 2007, 2008 en 20
Bijgewerkt:
24-11-2008
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-4890" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="a70036dfa5">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (7 votes, average: 2.29 out of 5)
<0 id="post-ratings-4890-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Alle documenten, e-mailberichten, aantekeningen en zelfs webpagina’ s die betrekking hebben op uw zakenrelaties, worden compleet met datum- en tijdregistratie vastgelegd en bijgehouden.

De directe zoekfunctie geeft u onmiddellijk toegang tot deze essentiƫle informatie.
ACT! software maakt het beheren van uw contacten zo veel aangenamer, makkelijker en doeltreffender! ACT! helpt u uw werkdag overzichtelijk te houden met volledige (centrale) agendafuncties, een takenlijst en herinneringsfuncties.
Alles gekoppeld aan uw klantendatabase, dus in een handomdraai hebt u een volledig overzicht van uw zakelijke contacten met de betreffende persoon.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.