ABCrm CRM-systeem Uitstekende software

Organisatie:
Prijs:
€ 12.5 (per gebruiker)
Prijsmodel volgens leverancier: " Per gebruiker per maand: € 12,50 "
Versie:
Versie 6
Productsite:
Bijgewerkt:
26-12-2010
Beoordeling:
<0 id="post-ratings-3810" class="post-ratings" itemscope itemtype="http://schema.org/Product" data-nonce="0f8cb9e49d">aardigredelijkneutraalgoeduitstekend (105 votes, average: 3.45 out of 5)
<0 id="post-ratings-3810-loading" class="post-ratings-loading">Loading ... Loading ...
 
 
 
 

Photo of ABCrm

ABCrm is een online (ASP/SaaS), modulair opgezet relatiebeheersysteem specifiek ontwikkeld voor het midden- en kleinbedrijf (tussen de 1 en 50 gebruikers). Door deze filosofie kunnen complexe processen en zware implementatie trajecten achterwegen worden gelaten. Het resultaat: intuïtieve en overzichtelijke modules, welke gemakkelijk in gebruik zijn, snel inzetbaar en betaalbaar! Feitelijk bepaalt u zelf hoe complex (of juist eenvoudig) uw omgeving wordt door het aan- of uitzetten van modules.
Noot: Deze publicatie is geplaatst door een deelnemer van de SoftwareMatrixSM alle logo's, trademarks, beeld- en handelsmerken op deze site en in deze publicatie zijn eigendom van de respectievelijke eigenaars. Wij zijn niet aansprakelijk voor inhoud van deze pulbicatie. De auteur van deze publicatie is bekend bij de redactie.